Δ. Καμμένος: Δεν έχω αντιληφθεί αντίδραση κυβέρνησης στις καταγγελίες Π. Καμμένου

«Δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι...» τόνισε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος όσον αφορά τυχόν αντίδραση της κυβέρνησης στις καταγγελίες του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου ότι ο υποψήφιος καναλάρχης Καλογρίτσας προσπαθεί να ασκήσει πολιτική πίεση μέσω σάιτ για να λάβει μία από τις άδειες .

«Έχω εκφράσει την άποψή μου. Υπάρχει θέμα, (ο κ. Καλογρίτσας) είναι εργολάβος, παίρνει δημόσια έργα, δεν είναι δίκαιο και σωστό να πάρει άδεια είτε γίνει ηλεκτρονικά ή με χαρτιά» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Ο βουλευτής ξεκαθάρισε ότι, όπως προκύπτει και από τις καταθέσεις των εκπροσώπων και των επικεφαλής των καναλιών στην αρμόδιας επιτροπή της Βουλής, σε γενικές γραμμές τα δάνεια των καναλιών εξυπηρετούνται, με την εξαίρεση του Μega Channel και του καναλιού του Καρατζαφέρη.

Ο Δημήτρης Καμμένος επισήμανε ότι στα ποιοτικά χαρακτηριστικά για την αδειοδότηση πρέπει να προβλέπονται και οι επενδύσεις που έχουν κάνει τα κανάλια.

«Είναι ένα κλίμα περίεργο... εύχομαι να ηρεμήσουν τα πράγματα και από τις δύο πλευρές» σχολίασε δε για την ατμόσφαιρα που επικρατεί γύρω από τη δημοπράτηση των τεσσάρων αδειών.

«Η διαδικασία θα τελειώσει και θα βγει προς το καλό όλων και στην ενημέρωση» επέμεινε ο βουλευτής.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε ακόμη πως δεν μπορεί να ελεγχθεί η ενημέρωση ζητώντας όμως από τα ιδιωτικά κανάλια αντικειμενική ενημέρωση και πλουραλισμό.
Πηγή: skai.gr