Συνάντηση με τον δήμαρχο Ζακύνθου είχε ο Μητσοτάκης

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται από το πρωί ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο Ζακύνθου, Άγιο Διονύσιο.

Ο κ. Μητσοτάκης, μόλις έφτασε στη Ζάκυνθο μετέβη στο δημαρχείο όπου έτυχε υποδοχής από τον δήμαρχο, Παύλο Κολοκοτσά και τους συνεργάτες του, ενώ το δημαρχείο είχε κατακλυσθεί από φίλους και οπαδούς της Ν.Δ.

Κατά τη διάρκεια της υποδοχής, ο δήμαρχος ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ν.Δ. για την πορεία του δήμου και του νησιού συνολικά και αναφέρθηκε επί μακρόν, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος στο χώρο των υποδομών, καθώς και στα μειωμένα έσοδα που εμφανίζει ο προϋπολογισμός του, λόγω των συνεπειών της οικονομικής κρίσης στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον δήμαρχο για το έργο του και εξέφρασε τη χαρά του που από το νησί της Ζακύνθου, ως πρώτο σταθμό, ξεκινά μία μεγάλη περιοδεία στην περιφέρεια, με στόχο να αφουγκραστεί του πολίτες και να αντλήσει ιδέες και προτάσεις για το μέλλον της πατρίδας μας.

Αυτή την ώρα ο κ. Μητσοτάκης, συμμετέχει σε σύσκεψη των παραγωγικών φορέων του νησιού στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στην διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν τα προβλήματα και οι προοπτικές που αντιμετωπίζει η οικονομία του νησιού.
Πηγή: skai.gr