Θεοχάρης για δίωξη Γεωργίου: Η Δικαιοσύνη είναι χειραγωγημένη

Για χειραγώγηση της Δικαιοσύνης έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Χάρης Θεοχάρης, σχολιάζοντας τη δίωξη Γεωργίου για διόγκωση των στοιχείων του ελλείμματος του 2009.

«Όταν η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να καταλάβει ότι μπαίνουμε στο μνημόνιο το Μάιο και ο (πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ) Ανδρέας Γεωργίου αναλαμβάνει τον Αύγουστο, σημαίνει ότι είναι χειραγωγημένη για πολιτικούς σκοπούς από κάποιους ανθρώπους και το κάνει για να φέρει τα αποτελέσματα που θέλουν αυτοί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση αυτοπυροβολείται σε μια λογική συμμαχίας του εθνολαϊκισμού... Δεν μπορεί καν να γίνει συζήτηση για το χρέος αν συζητάμε για τα ελλείμματα, εφόσον δεν λέμε πόσο είναι το έλλειμμα» προειδοποίησε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Όπως υπενθύμισε ο κ. Θεοχάρης, «για χρόνια είχαμε αστερίσκους από τη Εurostat για το έλλειμμα, και τώρα που αποδέχονται τα στοιχεία χωρίς αστερίσκους ψάχνουμε να βρούμε ψύλλους στα άχυρα».

Τα στοιχεία Γεωργίου, συνέχισε , είναι τα στοιχεία τα επίσημα της χώρας μας η ΕΛΣΤΑΤ βγάζει το έλλειμμα και είναι βασικός πυλώνας της δημοκρατίας. «Μπορεί να το προσάψει κανείς ότι το στυλ της διοίκησής του να ήταν αυταρχικό, αλλά κανείς δεν μπορεί να του προσάψει πολιτικό κίνητρο, χτυπάμε το σαμάρι για να ακούει ο γάιδαρος, ταλαιπωρούμε ανθρώπους στη Δικαιοσύνη και θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά» υπογράμμισε.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για επικοινωνιακές φιέστες, και όχι λύσεις στα προβλήματα τη στιγμή που η κατάσταση στην οικονομία είναι εκρηκτική με υπερφορολόγηση των πολιτών και περικοπές στις συντάξεις.

«Η λιτότητα της κυβέρνησης είναι χειρότερη από τη λιτότητα των προηγούμενων ετών» δήλωσε δε ο κ. Θεοχάρης.
Πηγή: skai.gr