Δ. Καμμένος: Ο Κυρίτσης μιλά στην εκλογική του πελατεία

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κυρίτση για στοχοποίηση των αντιεξουσιαστών Κώστα Σακκά και Μάριου Σεϊσίδη δεν είναι τίποτα άλλο παρά λόγια που απευθύνονται σε μία «εκλογική πελατεία» για κομματικούς λόγους, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος.

«Απευθύνεται σε ένα κοινό», σημείωσε ο κ. Καμμένος, τονίζοντας ότι τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να γίνονται δημόσια, αλλά μόνο σε εσωτερικά όργανα κομμάτων.

«Έχουμε μία κοινωνική ειρήνη αυτή τη στιγμή», προσέθεσε με νόημα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Προσέθεσε δηκτικά ότι δεν είναι δυνατόν η πολιτεία να δαπανά 50.000 ευρώ για την επισκευή των φθορών που προκάλεσαν οι καταληψίες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αλλά να μην δίνει χρήματα στην χρυσή ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη.

Αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες, όπου πλέον οι διεκδικητές είναι και επίσημα εννέα, ο κ. Καμμένος εξέφρασε εκ νέου την κάθετη αντίθεσή του στη συμμετοχή του εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα στον διαγωνισμό, υπενθυμίζοντας μάλιστα πως και ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος έχει ταχθεί κατά στην υποψηφιότητα Καλογρίτσα.

«Και οι δύο έχουμε πει πως δεν πρέπει ένας εργολάβος ο οποίος παίρνει δημόσια έργα αυτή τη στιγμή να εμπλακεί, διότι έχουμε καεί στο χυλό να μην φυσάμε το γιαούρτι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ να προβούν σε κάποιες ενέργειες σε περίπτωση που ο κ. Καλογρίτσας τελικά λάβει την άδεια. «Περιμένουμε να δούμε πού θα καταλήξει η διαδικασία, αν το κατοχυρωθεί η άδεια θα έχουμε να συζητήσουμε κάποια πράγματα μετά», ανέφερε.
Πηγή: skai.gr