Κεφαλογιάννη: Η κυβέρνηση δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα για την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας

«Η χώρα χρειάζεται μια νέα εθνική επενδυτική στρατηγική, μία νέα λογική που δεν θα εξαντλείται σε ξεπερασμένα μοντέλα ανάπτυξης όπως αυτά που παρουσιάζει ο πρωθυπουργός», τονίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα για την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας και της αγοράς και ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, αλλά μόνο προσαρμογή στην πραγματικότητα και ρεαλισμός.

Παράλληλα λέει πως στόχος της κυβέρνησης δεν ήταν ένας αναλογικότερος εκλογικός νόμος, ούτε η απλή και «άδολη» αναλογική. «Ήταν η δόλια προσπάθεια ελέγχου της εξουσίας», υπογραμμίζει και σημειώνει πως η κυβέρνηση υπέστη μια σημαντική κοινοβουλευτική ήττα.

Επίσης μιλά για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που έχει ζητήσει η ΝΔ, για την τουριστική κίνηση φέτος στη χώρα μας αλλά και για την παρουσίαση σύντομα της συνολικής κυβερνητικής πρότασης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Πηγή: skai.gr - AΜΠΕ