ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση στον Πολάκη: Δήθεν Αγανακτισμένοι και τραμπούκοι

Την οργή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι νέες αποδοκιμασίες κατά κυβερνητικού στελέχους, με τον Παύλο Πολάκη να μπαίνει για δεύτερη φορά στο «στόχαστρο».

Σε ανακοίνωσή της, η Κουμουνδούρου καταδικάζει απερίφραστα τους προπηλακισμούς, κάνοντας λόγο για «μειοψηφικές συμπεριφορές» και «δήθεν αγανακτισμένους πολίτες, που καμιά σχέση δεν έχουν με τις κοινωνικές διεκδικήσεις». «Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη να απομονώσει τους, λίγους, τραμπούκους» σημειώνει.

«Η σημερινή επίσκεψη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι οι απειλές τους πέφτουν στο κενό. Οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κλείστηκαν, ούτε πρόκειται να κλειστούν στα σπίτια τους» σημειώνει το κυβερνών κόμμα και προσθέτει:



«Η θέση τους είναι δίπλα στην κοινωνία, με αυτήν επικοινωνούν, για αυτήν αγωνίζονται. Και φυσικά, οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης για ποιοτική, δημόσια δωρεάν υγεία θα συνεχιστούν αδιάκοπα».

Σημειώνεται ότι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι αποδοκίμασαν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κατά την άφιξη του στο νοσοκομείο Ιεράπετρας ενώ υπήρξαν και σπρωξίματα ανάμεσα στους εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν και υποστηρικτές του κ. Πoλάκη.

Στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας ο Πολάκης - Έντονες οι αποδοκιμασίες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: skai.gr