Γεννηματά: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προσπαθούν να ξεπουλήσουν τις συγκοινωνίες όπως η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη συνέκρινε τη Δευτέρα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ η Φώφη Γεννηματά, καθώς οι αστικές συγκοινωνίες εντάσσονται στο υπερταμείο αξιοποίησης ακινήτων.

«Όπως το 1990 επί Μητσοτάκη, έτσι και σήμερα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, θα αντισταθούμε στο ξεπούλημα των δημοσίων αστικών συγκοινωνιών σε ιδιώτες κερδοσκόπους» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η οποία συναντήθηκε με την πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΣΥ.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι, μέσα στο 2014, υπήρξε πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των αστικών συγκοινωνιών, που μείωσε τα ελλείμματα και δημιούργησε λειτουργικό πλεόνασμα μειώνοντας μάλιστα το εισιτήριο για τους πολίτες.

«Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης, μαζί με τους εργαζόμενους αλλά και τους πολίτες, για να υπερασπιστούμε δημόσιες ποιοτικές αστικές συγκοινωνίες» πρόσθεσε η Φώφη Γεννηματά.

«Δυστυχώς, μετά από
1,5 χρόνο ΣΥΡΙΖΑ, τα ελλείμματα επέστρεψαν, η απαξίωση είναι φανερή στην καθημερινότητα του πολίτη, γιατί λιγότερα λεωφορεία κυκλοφορούν στους δρόμους, οι προσλήψεις που είχαν εγκριθεί από το 2014 δεν προχωρούν, δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, οι εργαζόμενοι απαξιώνονται και όλα αυτά υπηρετούν ένα σχέδιο απαξίωσης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών που θα αποτελέσει το άλλοθι για το ξεπούλημά τους» σημείωσε ακόμη.
Πηγή: skai.gr