Αναδίπλωση Παπαχριστόπουλου: Με παρερμήνευσαν όπως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σε αναδίπλωση προχώρησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος για τη δήλωση του νωρίτερα στη Βουλή ότι "η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν - Βελκουλέσκου" που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. 

Ο κ. Παπαχριστόπουλος έκανε λόγο για "παρερμηνεία", ωστόσο σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
 δηλώνει ευθέως ότι η κυβέρνηση υπέκλεψε την επίμαχη συνομιλία. 

Ειδικότερα, μιλώντας στο περιστύλιο της εθνικής αντιπροσωπείας, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι τον παρερμήνευσαν «όπως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας" και ότι αυτό που είπε είναι ότι "καλά έκανε η κυβέρνηση και σήκωσε το θέμα Τόμσεν - Βελκουλέσκου και έστειλε σκληρή επιστολή στη Λαγκάρντ, γιατί έτσι έπρεπε να καεί το θέμα".

Όπως είπε ο βουλευτής "πουθενά από την ομιλία μου δεν βγαίνει πως είπα ότι η κυβέρνηση έκανε την υποκλοπή. Απεναντίας έχω τρία ηχητικά ντοκουμέντα μέσα από το κοινοβούλιο και τις επιτροπές που λέω ότι είναι κατάντια της αντιπολίτευσης να αποδίδει την υποκλοπή στην ελληνική κυβέρνηση, και μάλιστα είχα χρησιμοποιήσει με πολλή αγάπη τη λέξη ‘ο φουκαράς ο Ρουμπάτης (σ.σ επικεφαλής της ΕΥΠ) θα είχε γίνει ήρωας αν μπορούσε να κάνει αυτή την υποκλοπή που προφανώς έκανε το Wikileaks’’’.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είχε πει νωρίτερα στη Βουλή ότι "η κυβέρνηση παλεύει με νύχια και με δόντια το ΔΝΤ. Πώς θα το έκαιγε διαφορετικά;». Τι άλλο μπορούσε να κάνει όταν έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν - Βελκουλέσκου;".



Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ, άλλα και εκπρόσωποι άλλων κομμάτων. Για "κυνική ομολογία" του βουλευτή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμι. 

Πηγή: skai.gr