ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Το προσωπείο του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης κατέρρευσε

Για «απάνθρωπο και ανήθικο πρόσωπο της Κυβέρνησης της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, που διαχωρίζει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε πλούσιους και φτωχούς», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Δημήτρη Μάρδα στον ΣΚΑΪ περί «δυνητικών προσφύγων/επενδυτών».

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «διαχωρίζει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε πλούσιους και φτωχούς και υπόσχεται αλληλεγγύη μόνο στους έχοντες 250.000 ευρώ και στους μη έχοντες, κολαστήρια τύπου Ειδομένης».

«Οι απίθανες δηλώσεις του κ. Μάρδα είναι για γέλια και για κλάματα. Έρχονται να προστεθούν στο πάνθεον αντίστοιχων απίθανων δηλώσεων στελεχών της Κυβέρνησης που δεν ξέρουν τι λένε και τι πράττουν» αναφέρει ακόμη η Συγγρού.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, οι δηλώσεις περί επενδυτών προσφύγων – μεταναστών έχουν την «ευτράπελη» πλευρά τους, αλλά καταδεικνύουν «ότι η κυβέρνηση, που έχει οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε τραγικά αδιέξοδα, βρίσκεται σε πανικό.»

«Την ώρα που με τις πράξεις της διώχνει σοβαρούς επενδυτές η κυβέρνηση, αναζητά την ‘’ανάπτυξη’’ σε επενδυτές πρόσφυγες και μετανάστες» σημειώνει η ΝΔ στην ανακοίνωση.
Πηγή: skai.gr