Κόντρα Γεροβασίλης - Κουμουτσάκου με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «τα Νέα»

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Όλγας Γεροβασίλη και του Γιώργου Κουμουτσάκου, ενόψει και της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, την Τρίτη, για τη δικαιοσύνη.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής που επικαλείται στοιχεία της δικογραφίας, σύμφωνα με τα οποία ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ως ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην υπόθεση εκβιασμών είχε συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, καταγεγραμμένες από τον κοριό της ΕΥΠ έως και δυο 24ωρα πριν από τις συλλήψεις των κατηγορουμένων για την υπόθεση.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κάλεσε τον εκπρόσωπο της ΝΔ να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του.

Αγωγή κατά της Όλγας Γεροβασίλη κατέθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Ο κ. Κουμουτσάκος σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για "γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων που αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης.
Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι. Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις" καταλήγει ο κ. Κουμουτσάκος.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού με ανακοίνωσή του συστήνει στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο «μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια - τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί - και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών».

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι «εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον «κινέζο» στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς κ.κ. Μουσά και Μαυρίκο» και καταλήγει:
«Τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν
δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν».

Αγωγή και μήνυση θα καταθέσει κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ο Γιώργος Κουμουτσάκος, για τις δηλώσεις της σχετικά με δημοσίευμα του «Έθνους» οι οποίες, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΝΔ, συνιστούν πέραν όλων των άλλων και συκοφαντική δυσφήμιση
Πηγή: skai.gr