Μητσοτάκης: Όποτε κι αν γίνουν εκλογές θα τις κερδίσουμε

Αν η κυβέρνηση κινηθεί σε κάποια θέματα και ειδικά στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων και των αποκρατικοποιήσεων στη σωστή κατεύθυνση, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να την στηρίξουμε, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην κοπή της πίττας της κομματικής οργάνωσης των Βρυξελλών.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι έστω και με καθυστέρηση η κυβέρνηση κινείται προς την σωστή κατεύθυνση στο προσφυγικό έχοντας εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Στο προσφυγικό , συνέχισε δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για διαμόρφωση εθνικής γραμμής, και πρόσθεσε: "Δεν ξέρω αν θα αποδώσει γιατί και στην Ευρώπη αναπτύσσονται λαϊκιστικές φωνές και υπάρχουν χώρες που προσπαθούν να αποφύγουν τις ευθύνες τους".

Κλείνοντας ζήτησε από τα κομματικά στελέχη να είναι σε ετοιμότητα και εξήγησε: "Δεν ξέρω πότε θα γίνουν οι εκλογές, δεν εξαρτάται από εμάς, όμως όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, η ΝΔ θα τις κερδίσει. Ήδη υπάρχει αλλαγή του δημοσκοπικού χάρτη σε σχέση με την εικόνα που υπήρχε πριν από μερικούς μήνες".
Πηγή: skai.gr