Κουρουμπλής: Με διάλογο «όλα συζητήσιμα», αλλιώς η ευθύνη στους αγρότες

Να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου κάλεσε το Σάββατο τους αγρότες ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφέροντας μάλιστα ότι «όλα είναι συζητήσιμα».

Διεμήνυσε ωστόσο, ότι η κυβέρνηση δεν έχει να καταθέσει καινούργια πρόταση, αν δεν καθίσουν στο τραπέζι του διάλογου και δεν πρόκειται να δεχθεί τελεσίγραφα. Άμα δεν έρθουν στον διάλογο αναλαμβάνουν και την ευθύνη, είπε ο υπουργός Εσωτερικών. «Να μην μετανιώσουν για ευκαιρίες που μπορεί να χαθούν» τόνισε.

Αναφερόμενος στο Mega στις διαμαρτυρίες είπε ότι ο κόσμος αισθάνεται πολύ πιο άνετα να διαμαρτύρεται με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ γιατί έχει «άλλο τρόπο» να αντιμετωπίσει τις διαμαρτυρίες.

«Δεν φοβίζουν την κυβέρνηση οι διεκδικήσεις του λαού γιατί είμαστε στην ίδια όχθη» δήλωσε δε.

Σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, διερωτήθηκε αν κέρδισαν οι αγρότες κάτι σπάζοντας τα τζάμια του υπουργείου.

«Η ψήφος είναι χειρότερη από τη σφαίρα, με τη σφαίρα σκοτώνεις το διπλανό σου με τη ψήφο στο μέλλον των παιδιών σου» τόνισε στο μεταξύ στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ