Κλείσιμο

Κουτσούμπας: «Οι λεπτομέρειες» της Μέρκελ είναι το γκριζάρισμα των ζωνών στο Αιγαίο

Πρόσχημα για να φύγει την ουσία των προβλημάτων για επικοινωνιακούς λόγους χαρακτήρισε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Κουτσούμπας το θέμα με τα κανάλια που άνοιξε χθες ο Πρωθυπουργός.

Χαρακτήρισε επίσης άθλια προπαγάνδα εκ μέρους της Κυβέρνησης τα όσα λέει ότι οι κινητοποιήσεις των αγροτών είναι υποκινούμενες.

Όπως τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου δεν βελτιώνεται και πρέπει να αποσυρθεί όπως ζητούν όλοι.

«Το πραγματικό πρόβλημα του ασφαλιστικού δεν είναι η βιωσιμότητά του αλλά το τζογάρισμα των αποθεματικών των ταμείων στο χρηματιστήριο από τις προηγούμενες κυβερνήσεις» όπως επεσήμανε.

Παράλληλα ο κος Κουτσούμπας καυτηρίασε την ειλικρίνεια των μελών της κυβέρνησης η οποία όπως είπε αμφισβητείται από τις πράξεις της και τα μέτρα τα οποία ψηφίζει στη Βουλή.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο επικεφαλής του ΚΚΕ στα λεγόμενα της Μέρκελ για το ΝΑΤΟ η οποία δήλωσε ότι «ο Διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες».

«Οι λεπτομέρειες είναι το γκριζάρισμα των ζωνών σε όλο το Αιγαίο και αυτό επιβεβαιώνεται και από το σημερινό NOTAM της Τουρκίας όπου η χώρα ζήτησε να αναφέρονται στο Τουρκικό κέντρο τα ερευνητικά σκάφη», έιπε ο κος Κουτσούμπας. 

«Πρόκειται για μια επικίνδυνη εξέλιξη όπου νομιμοποιείται η παραβίαση και η συγκυριαρχία στο Αιγαίο αλλά και το γκριζάρισμα των ζωνών που αποτελούν ελληνικό έδαφος» όπως δήλωσε για την απόφαση εμπλοκής του ΝΑΤΟ. 

Πηγή: skai.gr