Κλείσιμο

Κατρούγκαλος: Οι πολιτικές μας διορθώνουν τις πολιτικές των προηγούμενων

Επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε από τη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Οι αγρότες είναι στους δρόμους για τα πέντε χρόνια μαυρίλας των δικών σας πολιτικών. Εμάς οι πολιτικές μας προσπαθούν να διορθώσουν τις δικές σας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ, και πρώην υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κατρούγκαλος έκανε σαρδάμ κάνοντας λόγο για τάνκ αντί για τρακτέρ. «Μετά τα τελευταία επεισόδια εναντίον βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διαχωρίσουμε τους αγρότες σε εκείνους που θέλουν αλήθεια διάλογο κι εκείνους που θέλουν να κατέβουν με τανκ... Εννοώ με τρακτέρ... Είμαστε ανοιχτοι στο διάλογο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ΝΔ κάλεσε τον
υπουργό Εργασίας να αποπέμψει τον γγ. του υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη, ο οποίος γράφει στο Facebook περί τανκς:

«…ακούω τους αγρότες να ζητούν 30.000€ αφορολόγητα, να αποσυρθεί ό,τι δεν τους βολεύει και να βλέπω δίπλα τους κοτσωνάτους τους υπόδικους και αυτούς να χαίρονται χωρίς να καταλαβαίνουν, την ξεφτίλα του πράγματος και που τους οδηγούν. Θα έρθουν λέει με τα τανκς (συγνώμη τα τρακτέρ εννοούσα) στην Αθήνα, για να κάνουν τι; Να εξοργίσουν ακόμα περισσότερο τους΄υπόλοιπους Έλληνες πολίτες με τους εκβιασμούς και την αδιαλαξία. Καλώς να έρθουν......» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Νεφελούδης.

Ο υπουργός απέφυγε να τοποθετηθεί για την αποπομπή του κ. Νεφελούδη.

Η ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να παρουσιάσει ένα κοστολογημένο σχέδιο για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος, φέρεται να δηλώνει την ίδια ώρα αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg, ενώ οι δανειστές αποστέλλουν στην κυβέρνηση τελεσίγραφο για την αξιολόγηση.

Επιμέρους βελτιώσεις στο ασφαλιστικό, και ουσιαστικότερες μειώσεις στις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών μετά την παρέλευση τριετίας, ανακοίνωσε νωρίτερα σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Πηγή: skai.gr