Καυγάς Κωνσταντινόπουλου – Χριστοδουλοπούλου για την απουσία Τσακαλώτου

Καυγάς μεταξύ του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή την απουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

«Ο κος Τσακαλώτος είναι η έβδομη φορά που δεν έρχεται να απαντήσει - δεν βλέπετε ότι φτύνει το κοινοβούλιο για έβδομη φορά;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για τον υπουργό Οικονομικών απευθυνόμενος προς την προεδρεύουσα της Βουλής.

«Το φτύνει ή βρίσκεται συνέχεια σε διαπραγματεύσεις; Καθότανε;» τού απάντησε η κ. Χριστοδουλοπούλου, με τον βουλευτή να ανταπαντά σκωπτικά «δεν ξέρω αν λιαζότανε...».

«Αφήστε τ΄ αστειάκια... εγώ δεν είμαι υπεύθυνη να σας πω γιατί δεν ήρθε» σχολίασε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

«Δεν είστε το μακρύ χέρι της κυβέρνησης κ. Χριστοδουλοπούλου θα με ακούσετε», ανέβασε περαιτέρω τους τόνους ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

«Δεν θα σας απαντήσω εγώ τι κάνει ο κάθε υπουργός...» επανέλαβε η προεδρεύουσα.

«Θα με ακούσετε» επέμεινε
ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. «Δεν προβλέπετε να σας ακούσω. Θα σας κλείσω το μικρόφωνο – πηγαίνετε δεν θα κάνετε εδώ πέρα σόου» είπε η Τίνα Χριστοδουλοπούλου.

«Ντροπή σας...» δήλωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

«Δεν είχε χρόνο να
έρθει, έχει πολλά καθήκοντα μέχρι Παρασκευή που έφυγε το κουαρτέτο είχε συζητήσεις 15 ώρες...Πώς κλείνει το μικρόφωνο; Τι να κάνω τώρα να τον πετάξω έξω; Να κάνω βίαιη προσαγωγή; Νομίζει ότι όλοι οι τηλεθεατές είναι στα κάγκελα για να σας ακούσουν...» αντέδρασε η προεδρεύουσα για μια κίνηση του βουλευτή που φώναξε: «επί 2 μήνες δεν έρχεται...».

«Να τα λέτε στις ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αυτά, στις συνιστώσες σας, όχι εδώ μέσα» πρόσθεσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Πηγή: skai.gr