Τεχεράνη: Κυβερνητική πηγή «αφοπλίζει την πυρηνική κεφαλή» των εκλογών

Την «πυρηνική κεφαλή» της προκήρυξης πρόωρων εκλογών έσπευσε να «αφοπλίσει» κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας από την Τεχεράνη. «Μα είστε με τα καλά σας, κάθε τρεις μήνες;» ανέφερε χαρακτηριστικά με αφορμή σχετική ερώτηση.

Σημειώνεται ότι η συζήτηση αναζωπυρώθηκε μετά και τις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου το Σάββατο, ενώ το ενδεχόμενο εκλογών διέψευσε σήμερα Δευτέρα και ο πρόεδρο της Βουλής Νίκος Βούτσης σημειώνοντας ότι «δεν είμαστε χομπίστες των εκλογών». 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναφορικά με τις αγροτικές κινητοποιήσεις, η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει, ούτε φοβάται τις επιπτώσεις από αυτές τις αντιδράσεις. «Δεν έχουμε τίποτε να δώσουμε» ξεκαθάρισαν. Επέκριναν δε ευθέως τους αγρότες ότι «δεν υπολογίζουν τη συνολική κοινωνική ανάγκη.»

«Είναι εξαιρετικά εγωιστικό αυτό που κάνουν οι αγρότες, ενώ τους λέμε ελάτε στο διάλογο και δεν έρχονται» ανέφερε. «Η πρόταση νομού δεν αφορά μόνο αυτούς, αφορά όλη την κοινωνία, τον άνεργο, τον χαμηλοσυνταξιούχο, δεν έχουν φωνή αυτοί;» διερωτήθηκε δε με νόημα.

«Δεν ανησυχώ για τους αγρότες, αλλά για το προσφυγικό, την αξιολόγηση, την πορεία της οικονομίας, για το πώς προχωρήσουμε στην ανάπτυξη μέσα από μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική» επισήμανε.
Πηγή: skai.gr