Κλείσιμο

Βερναρδάκης: Η δυναμική του Σάντερς οφείλεται σε μικρό βαθμό και στο brand name του ΣΥΡΙΖΑ

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική που ακολουθεί από τις 25 Ιανουαρίου 2015 και έπειτα άλλαξε το status quo στην Ευρώπη εκφράζει ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, απηχώντας και τις απόψεις άλλων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, με κορυφαίο τον πρωθυπουργό. 

Μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης πήγε ένα βήμα παραπέρα, αποδίδοντας στο ThePressProject τη θεαματική δημοσκοπική άνοδο του Μπέρνι Σάντερς, υποψηφίου των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Βερναρδάκη, η δυναμική του Σάντερς οφείλεται σε μικρό βαθμό και στο brand name του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι ο αμερικανός πολιτικός χαρακτηρίζεται στις ΗΠΑ ως ο «σοσιαλιστής υποψήφιος», και ενώ ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, δίνει πλέον «μάχη στήθος με στήθος» με την ανθυποψήφιά του Χίλαρι Κλίντον, καθώς είναι άγνωστο ποιος διατηρεί το προβάδισμα για τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Προ ημερών, ο κ. Βερναρδάκης είχε επικαλεστεί στον ΣΚΑΪ τους διορισμούς Συμβούλων από τους προέδρους Ομπάμα και Ολάντ για να δικαιολογήσει τις προσλήψεις συγγενών και φίλων ως μετακλητών στα Υπουργικά γραφεία.

Πηγή: skai.gr