Κλείσιμο

Θεσσαλονίκη: Μητσοτάκης – Τζιζικώστας παρακολούθησαν μαζί την τελετή αγιασμού των υδάτων (upd)

Το καλό κλίμα μεταξύ του υποψήφιου για την αρχηγία της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα ήταν εμφανές τόσο κατά την λειτουργία στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, όπου αντάλλαξαν θερμή χειραψία, όσο και ιδίως κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων στον Θερμαϊκό.

Οι δύο άνδρες επέλεξαν να σταθούν δίπλα – δίπλα στην εξέδρα, με τον φωτογραφικό φακό να καταγράφει τα μεταξύ τους τετ – α – τετ, ενδεικτικά των καλών σχέσεων που διατηρούν.

Εξάλλου την Τρίτη, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε ερώτηση αν με τη δήλωση του για τη στάση που θα κρατήσει κατά τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών  ο κ. Τζιτζικώστας «κλείνει το μάτι» προς τη δική του πλευρά, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Διάβασα τη δήλωσή του. Είναι μια δήλωση ουδετερότητας η οποία όμως έχει ορισμένες ενδιαφέρουσες αναφορές σε πράγματα που και εγώ έχω πει. Παράδειγμα η ανανέωση την οποία και εγώ πρεσβεύω, την αντιπαράθεσή του με μηχανισμούς.»

«Θέλω αυτή τη σπουδαία μέρα για την Ορθοδοξία να ευχηθώ σε όλες και σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και το Άγιο Πνεύμα να δώσει σε όλους μας δύναμη και ευθυκρισία» διεμήνυσε επ' αφορμής της σημερινής θρησκευτικής εορτής ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος σε ερώτηση σχετικά με τον β’ γύρο των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας δεν θέλησε να κάνει δήλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά άλλη ώρα».

Πηγή: skai.gr