Τζιτζικώστας: Επισήμως ουδέτερος, νύξεις υπέρ Μητσοτάκη

Κανέναν από τους δύο υποψηφίους εμφανίστηκε να μη στηρίζει ο Απόστολος Τζιτζικώστας ενόψει της ανάδειξης νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο β’ γύρο των εκλογών την Κυριακή. Ωστόσο, η τοποθέτησή του ερμηνεύεται ως έμμεση στήριξη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς καλεί τους νεοδημοκράτες να ψηφίσουν «για μια Νέα Δημοκρατία με διαφορετική νοοτροπία». 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της ΝΔ που πίστεψαν και στήριξαν όσα ανέδειξα για μια ΝΔ ανοιχτή στο διάλογο, συλλογική, αποφασιστική στην εφαρμογή της ιδεολογίας της, μακριά από το λαϊκισμό, τις συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι» δήλωσε με σημασία.

«Η ΝΔ δεν χρειάζεται γραμμές υποδείξεις και καθοδήγηση, οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα επιλέξουν βάσει της συνείδησης τους, η ελεύθερη βούληση δεν πρέπει να χειραγωγείται όλοι πρέπει να το σεβαστούν αυτό, και πρώτος εγώ» ανέφερε πάντως. 

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεσμεύτηκε ότι «θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ενότητα της ΝΔ, για μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που συνομιλεί με την κοινωνία». Παράλληλα, κάλεσε τους φίλους του κόμματος να προσέλθουν στις κάλπες. 




Πηγή: skai.gr