Ρήγας: Η βουλή θα μπορούσε να ψηφίσει και με άλλους συσχετισμούς

Η βουλή θα μπορούσε να ψηφίσει και με άλλους συσχετισμούς, καθώς υπάρχουν διαφορές στα επτά κόμματα που την αποτελούν παραδέχθηκε στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας.

«Το θέμα είναι γιατί η αντιπολίτευση δεν ψηφίζει μέτρα τα οποία είχε υπογράψει με τη συμφωνία βγαίνοντας με αντιμνημονιακή ρητορεία, σε θέματα που ήδη έχει συμφωνήσει» ανέφερε ο κ. Ρήγας.
«Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλες μειώσεις στις συντάξεις, καθώς το 45% του ελληνικού πληθυσμού είναι κάτω από το όριο της φτώχεια» δήλωσε εξάλλου για το ασφαλιστικό.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει δωδέκατη συνεχής μείωση στις συντάξεις» επέμεινε.

Όσον αφορά το ΔΝΤ υπενθύμισε την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, ότι «η Ευρώπη δεν θα έπρεπε να έχει το ΔΝΤ μέσα» καθώς θα έπρεπε ιστορικά, πολιτικά και με βάση τα οικονομικά μεγέθη, να έχει τη δυνατότητα να λύσει από μόνη της τέτοιου είδους προβλήματα.

«Το Μάρτιο που λήγει η παρουσία του Ταμείου θα αποφασίσει και μόνο του τι θέλει να κάνει» διευκρίνισε πάντως ο κ. Ρήγας.

«Είναι ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με το παρελθόν. Είναι ένα κόμμα που έχει κάποιες θέσεις ενδιαφέρουσες» δήλωσε από την πλευρά του στον σταθμό μας ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας για την Ένωση Κεντρώων. 

Πηγή: skai.gr