Παπαμιμίκος: Διαπίστωσα έναν ηλικιακό ρατσισμό στο κόμμα – Βγήκε μία εικόνα του «για όλα φταιει ο Παπαμιμίκος»

Μιλώντας στην εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 6» ο κύριος Παπαμιμίκος τόνισε πως στη Νέα Δημοκρατία διαπίστωσε πως υπάρχει ένας ηλικιακός ρατσισμός τον οποίο ο ίδιος δεν τον κατανοεί και υπογράμμισε πως ο ίδιος ουδέποτε στήριξε κάποιον υποψήφιο και σημείωσε χαρακτηριστικά «δεν είμαι εκπρόσωπος του Τζιτζικώστα αλλά δεν έκρυψα ποτέ πως είμαστε φίλοι».

«Έχω κι εγώ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή εικόνα της Νέας Δημοκρατίας. Για να εμπνεύσουμε ξανά θα πρέπει όμως όλοι να αλλάξουμε νοοτροπία» τόνισε στη συνέχεια ο κύριος Παπαμιμίκος όταν ερωτήθηκε για τη σημερινή εικόνα του κόμματος.

Ο κύριος Παπαμιμίκος ρωτήθηκε και για την υπόθεση των πιέσεων που δέχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο μετά την εκλογική ήττα της ΝΔ και τόνισε «Μετά τις 25 Ιανουαρίου όταν χάσαμε τις εκλογές βρέθηκα κάτω από φοβερές πιέσεις να παραιτηθώ ώστε να πέσει ο Σαμαράς. Το 2013 ο κύριος Σαμαράς με επέλεξε για τη θέση που έχω σήμερα και έτσι όταν με πίεσαν να υπογράψω για την πτώση Σαμαρά αρνήθηκα κατηγορηματικά».

Αναφορικά με το «φιάσκο» των εκλογών στο κόμμα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ανέφερε: «στις 8 το Σάββατο το βράδυ ενημερωθήκαμε πως υπήρχε πρόβλημα με το σύστημα διεξαγωγής των εκλογών. Θέλω όμως να υπογραμμίσω πως για 1η φορά συγκροτήθηκε μία τεχνική επιτροπή στη οποία συμμετείχαν τεχνικοί και από τους 4 υποψηφίους. Πέντε ημέρες πριν τις εκλογές δεν υπήρχε κανένα θέμα και έγινε κανονικά πρόβα. Το πρόβλημα ήταν τεχνικό και τίποτε άλλο».

Για το εάν θα γίνουν τελικώς οι εκλογές του κόμματος στις 13 Δεκεμβρίου ο κύριος Παπαμιμίκος επισήμανε «Θα προλάβουμε και επιβάλλεται να κάνουμε εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου. Στην ΚΕΦΕ συνολικά μπορεί να έχουμε κάνει λάθη αλλά πραγματικά δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό».
Πηγή: skai.gr