Διάσπαση της ΝΔ «βλέπει» ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης

«Δεν φοβάμαι τη διάσπαση. Την βλέπω. Εκτός εάν υπάρξει επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος στα κεφάλια των υπευθύνων», δήλωσε για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης.

Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε «πρωτόγνωρα» τα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επέρριψε ευθύνες και στους τέεσερις υποψηφίους που « ομιλούν περί ενότητας και όλοι κάνουν τα πάντα για να μην υπάρξει ενότητα».

« Κάποιος δεν ήταν υπεύθυνος; Ο κ. Παπαμιμίκος δεν ήταν πρόεδρος της επιτροπής; Ο κ. Μεϊμαράκης δεν μπήκε προηγουμένως στην επιτροπή και επέστησε την προσοχή για την επιλογή της εταιρείας; Και κανείς δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραιτηθεί;» αναρωτήθηκε ο κ. Βαρβιτσιώτης σημειώνοντας πως «ο ασκός του Αιόλου δεν κλείνει εύκολα».

Για τα σενάρια επιστροφής
στο προσκήνιο του Κώστα Καραμανλή ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης σημείωσε: «Δεν ξέρω αν θα ήταν λύση ή αν θα δεχόταν ο κ. Καραμανλής να μπει σε αυτή την περιπέτεια. Διότι πρόκειται περί περιπέτειας όποιος αναλάβει τώρα τη ΝΔ. Θα είναι θηριοδαμαστής σε μία ζούγκλα θηρίων τα οποία δεν μπορούν να ελεγχθούν».
Πηγή: skai.gr