Κλείσιμο

Λάμπρου: Έχουν γίνει συζητήσεις – Όλα τα αιτήματά έχουν γίνει δεκτά (Video)

Παρά τις σημερινές διαβεβαιώσεις της Όλγας Γεροβασιλη στην ΕΡΤ - κληθείσα να σχολιάσει ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την υπό όρους απόλυση απο τις φυλακές - ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται προκειμένου να εισάγει νομοσχέδια, δεν πιέζεται και δεν εκβιάζεται, βίντεο το οποίο εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ εμφανίζει τον Πάνο Λάμπρου, μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, να δηλώνει σε συνέντευξη, πως στο νομοσχέδιο που είχε μόλις καταθέσει το υπουργείο Δικαιοσύνης, βρίσκονται όλα τα αιτήματα των κρατουμένων.

Συγκεκριμένα ο κύριος Λάμπρου στο video αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έγινε συζήτηση με τους ανθρώπους, καταγράφηκαν τα προβλήματα, και προσωπικά εγώ έχω κάνει πάρα πολλές συζητήσεις, όλα τα αιτήματα που έχουν καταθέσει έχουν γίνει δεκτά, όχι μόνο επειδή τα ζήτησαν αλλά επειδή πραγματικά είναι δίκαια». Το video σημειώνεται πως αποτελεί διαδικτυακή συνέντευξη που ο κύριος Λάμπρου παραχώρησε στο ΟΜΝΙΑ TV στις 24/03/2015.

Σημειώνεται επίσης πως όταν παραχώρησε τη συνέντευξη ο κ. Λάμπρου είχε μόλις διορισθεί σύμβουλος του Νίκου Παρασκευόπουλου, ο οποίος χθες διαβεβαίωνε ότι ουδέποτε έγινε συζήτηση και διαπραγμάτευση για τα νομοθετήματα τα οποία θα διαμορφώνονταν.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Λάμπρου εδώ: 


Πηγή: skai.gr