Εξηγήσεις Φλαμπουράρη για τη ΔΙΑΤΜΗΣΗ και τις 100 δόσεις

Εξηγήσεις για όλες τις υποθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα επιχείρησε να δώσει την Κυριακή το βράδυ ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. 

Ο υπουργός επαναλαμβάνει ότι από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας δεν έχει, πλέον, καμία σχέση με την εταιρεία "ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ", επισημαίνοντας ότι τα περιουσιακά του στοιχεία βρίσκονται προ πολλού στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Αναφορικά με το εξοχικό του στην Αίγινα, αναφέρει ότι ο Δήμος των αντιμετώπισε όπως κάθε δημότη και η ίδια η δημοτική αρχή απάντησε στα ανυπόστατα δημοσιεύματα.

Αναφέρει ότι εντάχθηκε ποτέ στις 100 δόσεις του «νόμου Βαλαβάνη», αντίθετα είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα 12 δόσεων, επί κυβέρνησης Σαμαρά, τις οποίες και κατέβαλε κανονικά.

Ο υπουργός Επικράτειας καταλήγει λέγοντας ότι δεν τον αγγίζουν τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα. «Πλανώνται αν πιστεύουν ότι μέσω της σπίλωσης του προσώπου μου θα αφαιρέσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ το ηθικό πλεονέκτημά του, αναφέρει ο κ. Φλαμπουράρης», υποστηρίζοντας ότι «το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής είναι προτιμότερο να σιωπά παρά να παριστάνει τον ηθικό ιεροεξεταστή.»

Πηγή: skai.gr