Σοβαρές καταγγελίες εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον Καμμένο

Σοβαρές καταγγελίες εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι την επομένη των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου ο κ. Γιαννακόπουλος έστειλε γραπτό μήνυμα στο κινητό του αλλά και στο τηλέφωνο της συζύγου του, πιέζοντας να μην υπουργοποιηθεί εκ νέου ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Ο κ. Γιαννακόπουλος φέρεται επίσης να ζήτησε την τοποθέτηση δικού του, εξωκοινοβουλευτικού προσώπου, ονόματι «Γιώργος», στο υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του κ. Καμμένου, ο κ. Γιαννακόπουλος του έστειλε και δεύτερο μήνυμα, με τα ίδια αιτήματα, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Όταν δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά του, ο κ. Γιαννακόπουλος φέρεται να του έστειλε νέο sms, στις 28 Σεπτεμβρίου, λέγοντάς του: «Αν δεν γκρεμίσω αυτή την κυβέρνηση μέχρι τα Χριστούγεννα να μην με λένε Γιαννακόπουλο».

Απάντηση Γιαννακόπουλου

Για «ρεσιτάλ ερμηνείας» κάνει λόγο σε αιχμηρή απάντησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «χρησιμοποιεί το βήμα αλλά πολύ περισσότερο την ασυλία της Βουλής» για να «κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό» και να «ρίχνει λάσπη σε όποιον στέκεται απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν τον ελληνικό λαό».

Ο κ. Γιαννακόπουλος σημειώνει πως ενώ παλαιότερα υποστήριξε πολιτικά τον κ. Καμμένο, καθώς πίστεψε τις αντιμνημονιακές του δηλώσεις, δεν μπορούσε να περιμένει πως ως κυβερνητικός εταίρος «θα έβαζε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του» στο «βαρύτερο και σκληρότερο» Μνημόνιο.

Τονίζει δε ότι «με τον Καμμένο θα τα πούμε εκεί που πρέπει, όταν δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία».
Πηγή: skai.gr