Αλεξιάδης: Χωρίς το πάρτι της διαπλοκής θα είχαμε ισοδύναμα για πολλά ΦΠΑ (vid)

Δριμεία επίθεση σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, καταλογίζοντάς τους ότι πήραν μέτρα υπέρ της διαπλοκής που κόστισαν εκατοντάδες εκατ. ευρώ στο δημόσιο.

«Μας είπε κάποιος ότι η κυβέρνηση δεν έχει διαχειριστική ικανότητα... Ναι δεν είχαμε διαχειριστική ικανότητα όταν η προηγούμενη κυβέρνηση χάριζαν εκατοντάδες εκατ. στη διαπλοκή... Το πάρτι τελείωσε» δήλωσε.

«Με τα μέτρα, όπως η τροπολογία για τις τριγωνικές συναλλαγές που πήρατε υπέρ της διαπλοκής θα είχαμε ισοδύναμα για πολλά ΦΠΑ στην εκπαίδευση και όχι μόνο. Ελέγχονται στελέχη και των τριών κομμάτων» πρόσθεσε ο Τρύφων Αλεξιάδης.

«Ξεκινάμε ένα μεγάλο επιχειρησιακό σχέδιο και θα φτάσουμε αυτές τις επιθέσεις μέχρι το τέλος» πρόσθεσε ο υπουργός.

Σημειώνεται ότι, ο Τρύφων Αλεξιάδης κατέθεσε την τροπολογία για την παράταση, κατά 1 έτος, της προθεσμίας παραγραφής μεγάλων υποθέσεων όπως της λίστας Λαγκάρντ, ζητώντας να ψηφιστεί ομόφωνα.

Τη μείωση των τελών κυκλοφορίας στα φθηνά αυτοκίνητα από τα σημειώματα του 2016, που θα έρθουν για πληρωμή με αντίστοιχη αύξηση των τελών για τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, προανήγγειλε ακόμη νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Πηγή: skai.gr