Κλείσιμο

Απάντηση Μαξίμου σε ΝΔ: Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης

«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης» απαντά το Μαξίμου στη ΝΔ, η οποία με αφορμή την υπόθεση των πόθεν έσχες, ανέφερε ότι κατέρρευσε το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Μαξίμου κατηγορεί τη ΝΔ ότι επαναλαμβάνει τα θεσμικά ατοπήματα με πεδίο την υπόθεση των πόθεν έσχες, αναφέροντας ότι οι αντιθεσμικές «διαρροές» πήραν θεσμικές απαντήσεις, απαντήσεις και υποδεικνύουν τη θεσμική οδό, ενημερώνοντας τη ΝΔ ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή για τον έλεγχο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

«Κόλλησε η βελόνα στη Νέα Δημοκρατία, και επαναλαμβάνουν τα ίδια θεσμικά ατοπήματα και μάλιστα κατά λέξη. Δεν φτάνει που τα στελέχη της δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, οι επιθεωρητές Κλουζώ του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους», σχολιάζει το Μαξίμου.

«Επειδή, εκτός των άλλων, είναι και ανενημέρωτοι, τους πληροφορούμε ότι: οι αντιθεσμικές "διαρροές" πήραν θεσμικές απαντήσεις, η αρμόδια επιτροπή για τον έλεγχο των "πόθεν έσχες" συνεδριάζει την ερχόμενη εβδομάδα, και σε αυτήν συμμετέχει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, τον οποίον προφανώς δεν έχουν ρωτήσει» προσθέτουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

«Ένα σχόλιο αρμόζει στη Νέα Δημοκρατία, όταν -θεατρινίστικα- κόπτεται για τη διαφθορά: φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης», καταλήγει το Μαξίμου.
Πηγή: skai.gr