Κλείσιμο

Χατζηδάκης: Η ΝΔ πρέπει να αλλάξει χωρίς να βουλιάξει

Την ανάγκη η ΝΔ «να αλλάξει χωρίς να βουλιάξει» αλλά και για «ανανέωση με ενότητα» του κόμματος, υπογράμμισε σε σημερινές δηλώσεις του ο πρώην υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης. 

«Η Νέα Δημοκρατία έχει θέμα φυσιογνωμίας» πρωτίστως και μετά αρχηγίας είπε στο Πρακτορείο FM 104,9 ο κύριος Χατζηδάκης ο οποίος επεσήμανε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες ότι η ανανέωση μπορεί να επέλθει «εύκολα ή μαγικά» αλλά με συγκεκριμένο σχέδιο που θα ωφελήσει την παράταξη και την χώρα περισσότερο από ό,τι θα κοστίσει.  

Σε ό,τι αφορά το πρόσωπο του αρχηγού, ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι θα τοποθετηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο καθώς τώρα έχει επιλέξει να επικεντρώνεται  στην ανάγκη εκσυγχρονισμού της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να προωθεί τον δημόσιο διάλογο.

«Δεν είναι ασυνήθιστες οι εντάσεις στις εκλογικές διαδικασίες, αλλά οι εκλογικές διαδικασίες θα δώσουν και τη λύση στο τέλος» ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού για όσα έγιναν στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.

«Θα προτιμούσα, εγώ, να είχε ακολουθηθεί μια άλλη διαδρομή. Θα προτιμούσα [...] μετά τις εκλογές να γίνουν συζητήσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα, στην πολιτική επιτροπή, ενδεχομένως με ένα συνέδριο. Και αφού γίνει μια συζήτηση σε αυτό το επίπεδο και επαναδιαμορφώσουμε το πλαίσιο θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, μετά να πάμε στην εκλογή προέδρου του κόμματος», διευκρίνισε τέλος ο Κωστής Χατζηδάκης. 

Πηγή: skai.gr