Κωνσταντινόπουλος: Μιλάτε για ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς και ψάχνουμε τον υπουργό με το εκατομμύριο

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με αφορμή το θέμα του πόθεν έσχες των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη λίστα Λαγκάρντ.

«Δεν μπορεί να μιλάτε συνέχεια για το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς όταν επί μέρες ψάχνουμε τον υπουργό με 1 εκατ. ευρώ και να μην τρέχει τίποτα... Ο Φλαμπουράρης, προς τιμήν του βέβαια, να λέει ότι είχε ξεχάσει και πήρε ένα έργο κι είχε μετοχές και να μην τρέχει τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

«Όμως ζητάμε να μας φέρετε λίστα με αυτούς που έκαναν χρήση 100 δόσεων με πάνω από 1 εκατομμύριο να δούμε ποια ονόματα είναι μέσω της ΠΝΠ που οι ίδιοι φέρατε. Διαφάνεια δεν θέλατε;; γιατί αυτοί είναι επιχειρηματίες» πρόσθεσε.

Για τη λίστα Λαγκάρντ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε «φέρτε ότι θέλετε ώστε το θέμα να επιλυθεί σύντομα και να αποδοθούν ευθύνες να τελειώνουμε κ μην αναμασάμε τα ίδια».

«Πέρυσι τέτοια εποχή οργανώνονταν συγκεντρώσεις αγανακτισμένων και βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκεί... Το λεω για κριτική στην αντιπολίτευση, εμείς δεν είμαστε σαν εσάς θα ψηφίσουμε ότι είναι καλό και όχι σε ότι μάς πάει πίσω» τόνισε ακόμη.

Όσον αφορά τον υπουργό Οικονομικών, ο βουλευτής σχολίασε σκωπτικά «πρώτα υπήρχε ένας αριστερός Τσακαλώτος, και τώρα βλέπουμε έναν δεξιό Τσακαλώτο».
Πηγή: skai.gr