Λεβέντης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν 750 συμβούλους – Τι κάνουν, σκάβουν;

Ζήτημα για τους συμβούλους των βουλευτών, και ειδικά αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ, έθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης κατά την πρώτη του ομιλία στη Βουλή, επαναλαμβάνοντας ότι δεν προτίθεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 145 βουλευτές οι οποίοι έχουν από πέντε συμβούλους, δηλαδή περίπου 750 άτομα. «Τι κάνουν όλοι αυτοί... σκάβουν; Τι ακριβώς κάνουν; Μού είπε ένας χωροφύλακας που είναι του ΣΥΡΙΖΑ ‘πάρε κι εσύ’, διότι όλες αυτές είναι οικογένειες που έχουν ψήφους’ Δεν ξέρω ποιος είναι, δεν του πήρα το όνομα» δήλωσε δε.

«Θα θέσω σοβαρό θέμα για τους συμβούλους. Δεν θα το αφήσω έτσι. Θα ξεσκεπάσουμε την σαπίλα. Ελπίζω σε όλα αυτά που θα κάνουμε να έχουμε συμμάχους τους τίμιους βουλευτές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.



«Το μόνο που ακούω
στους διαδρόμους είναι πόσους συμβούλους έχει ο βουλευτής και τίποτα για το λαό. Το πιο λυπηρό ήταν η ομιλία του Πρωθυπουργού. Αν τη συγκρίνεις με εκείνες του Σαμαρά, ήταν κατά 90% ίδιες. "Θα", "θα", όλα θα γίνουν» σχολίασε ακόμη ο κ. Λεβέντης.

«Λένε ότι ίσως γίνω δεκανίκι της κυβέρνησης... Είμαι σαφής. Αν γίνουν δεκτά τα εννέα σημεία μας, μπορεί να στηρίξω την κυβέρνηση, αλλιώς όχι» ξεκαθάρισε.

«Ψήφο εμπιστοσύνης; Αφού έκανε σύμπραξη με Καμμένο χωρίς καν μου τηλεφωνήσει... Είχε τίμιο πατέρα ο Τσίπρας, όμως προτίμησε να μοιράσουν τα λάφυρα... Ας το κάνουν να δούμε πόσο θα κρατήσουν... Εγώ δεν ζήτησα υπουργεία παρά μόνο κάποια πράγματα για λαό... Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης» διεμήνυσε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναρωτήθηκε δε: «υπάρχει σήμερα κόμμα Αριστεράς, ή έχει μπει τόσο κρασί στο νερό που έχει γίνει μόνο νερό;»
Πηγή: skai.gr