Κλείσιμο

Γεωργιάδης: Βασικό στοιχείο είναι ποιος μπορεί να κερδίσει γρήγορα τον Τσίπρα

«Βασικό στοιχείο είναι ποιος αρχηγός μπορεί να κερδίσει γρήγορα τον Αλέξη Τσίπρα» δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος άφησε αιχμές και για τον Μάκη Βορίδη επειδή δεν τον στηρίζει.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Mega ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στη συγκέντρωση υπογραφών, έχει περίπου 40. «Πλησιάζω τον αριθμό των 50. Είμαι σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι θα καταφέρω και φτάσω έως το τέλος» δήλωσε. Είπε ακόμη ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθεια και τον αγώνα.

«Κάποτε, σε ‘νεκρό πολιτικό χρόνο’ θα γράψω για αυτή την εμπειρία των υπογραφών... Γιατί είναι ένα από τα θέματα που πρέπει να συζητήσουμε για το πώς γίνεται η πολιτική σε αυτή τη χώρα» σημείωσε μάλιστα, διευκρινίζοντας πάντως ότι «δεν θέλω με αυτό να πω ότι θέλω καθοιονδήποτε τρόπο να αμφισβητήσω τη διαδικασία. Έτσι είναι, έτσι το έχουμε αποφασίσει».

«Εγώ θέλω να συμβολίσω μία ΝΔ που είναι τόσο ανοιχτή στην Κοινωνία, που μπορεί κάποιος που τώρα με βλέπει και που δεν ψήφισε καν ΝΔ, αλλά αισθάνεται κοντά στις ιδέες που εκπροσωπεί, να σκέφτεται ότι αφού μπόρεσε ο Γεωργιάδης σε τέσσερα χρόνια να γίνει βουλευτής, υπουργός, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υποψήφιος της ΝΔ, γιατί όχι κι εγώ. Εγώ δεν θέλω μία ΝΔ κλειστή. Εγώ θέλω μία ΝΔ ανοιχτή» παρατήρησε ο βουλευτής.  Διευκρίνισε πάντως ότι όποιος και να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ θα σταθεί στο πλευρό του.

Όσον αφορά τη δήλωσή του ότι είναι «περήφανος που είναι δεξιός» ο βουλευτής αναρωτήθηκε: «γιατί ο κ. Τσίπρας να μπορεί να δηλώνει ότι είναι αριστερός και να νοιώθει υπερήφανος γι’ αυτό κι εγώ να μη μπορώ να είμαι περήφανος που είμαι δεξιός; Είμαι δεξιός, αυτό δεν αλλάζει, και πάντα θα το λεω».

Για τον Μάκη Βορίδη σχολίασε «ο Βορίδης ήταν και θα είναι φίλος μου, δεν σημαίνει ότι θα συμφωνούμε πάντα». «Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν μία ωραία παροιμία γι’ αυτές τις περιπτώσεις: φίλος τον φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκει. Αλλά θέλω να το ξεκαθαρίσω, εγώ κακία δεν κρατώ σε κανέναν» παρατήρησε.
Πηγή: skai.gr