Μητσοτάκης: Κάναμε σφάλμα αν επιτρέψαμε η ΝΔ να φανεί δεξιό κόμμα

Κριτική στην προεκλογική στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «φωτογραφίζοντας» παράλληλα κάποιους συναδέλφους του στο κόμμα.

«Κάναμε σφάλμα αν επιτρέψαμε η ΝΔ να φανεί δεξιό κόμμα λόγω κάποιων στελεχών» σημείωσε με νόημα. «Έχουν θέση στη ΝΔ όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιοί, δεν έχει σημασία η ταμπέλα δεξιό η φιλελεύθερο κόμμα, αλλά η πρακτική... Όσοι αμφισβητούν ανθρώπινα δικαιώματα, αυτές οι λογικές δεν έχουν θέσει στην παράταξη μας» επισήμανε πάντως ο βουλευτής της ΝΔ μέσω του ΑΝΤ1.

«Όταν ο Δημήτρης Καμμένος εκφράζει ρατσιστικό ακραίο λόγο αυτές τις άξιες εμείς τις απορρίπτουμε, ο κ. Τσίπρας δέχθηκε να τους έχει αυτούς» τόνισε δε.

«Αφότου ανακοινώσω επίσημα την υποψηφιότητά του και συγκεντρώσω τις υπογραφές θα επισκεφτώ όλους τους πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της ΝΔ, με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δεν θα έχω πρόβλημα» δήλωσε χαριτολογώντας. «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι μεταξύ αυτών που θα υπογράψει την υποψηφιότητά μου» ανακοίνωσε δε.

«Η εκλογή του προέδρου της ΝΔ δεν μπορεί να γίνει πίσω από κλειστές κουρτίνες» τόνισε, επαναλαμβάνοντας την πεποίθησή του ότι η εκλογή προέδρου πρέπει να γίνεται ανοιχτά από τη βάση, και ο πρόεδρος πρέπει να έχει τετραετή θητεία η οποία θα πρέπει να ανανεώνεται.

«Δεν είναι θέμα να είναι νέος βιολογικά αλλά στη σκέψη ο πρόεδρος της ΝΔ, αρκεί να λέει την αλήθεια» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Το θέμα δεν είναι να φοράς γραβάτα ή όχι, το θέμα είναι το περιεχόμενο παρατήρησε, αφήνοντας αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Εγώ δεν είμαι λαγός κανενός.  Κατεβαίνω υποψήφιος για να κερδίσω... εάν πίστευα πραγματικά ότι κάποιος άλλος θα ήταν καλύτερος υποψήφιος από μένα δεν θα κατέβαινα» δήλωσε εμφατικά.

Παράλληλα, μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη ζήτησε κι αυτός να γίνει τηλεμαχία. 
Πηγή: skai.gr