Ήσυχος: Είχα αντιρρήσεις για τα 500 εκατ. για την προμήθεια αεροσκαφών

Αιχμές κατά του Πάνου Καμμένου για τα 500 εκατομμύρια δολάρια που διατέθηκαν την άνοιξη για τον εκσυγχρονισμό των παλαιών αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας, αλλά και για τη Νατοϊκή βάση στην Κάρπαθο, άφησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Κώστας Ήσυχος.

«Είχα έντονο προβληματισμό έως και άρνηση τόσο για τα 500 εκατ. δολάρια όσο και για τη Νατοϊκή βάση» ανέφερε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας. Ο κ. Ήσυχος κατήγγειλε τα ζητήματα αυτά νωρίτερα στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους της Βουλής.

Ερωτηθείς δε γιατί δεν εκδήλωσε την άρνησή του δημοσίως ως υπουργός, ο κ. Ήσυχος υποστήριξε ότι είχε αναφερθεί στα θέματα αυτά τόσο εγγράφως, όσο και με δημόσια τοποθέτηση στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. «Στην ΚΕ μάλιστα αναφέρθηκα με κατηγορηματικό τρόπο στα θέματα αυτά, και η ΚΕ είναι ανοιχτή στους δημοσιογράφους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πολύ μεγάλο το ποσό τα 500 εκατ. για προμήθεια αεροπλάνων για τη σημερινή κατάσταση της χώρας» σημείωσε το στέλεχος της ΛΑΕ. «Και πολλά άλλα στελέχη του ΥΕΘΑ είχαν τις αντιρρήσεις τους» πρόσθεσε.
Πηγή: skai.gr