Κλείσιμο

Γεροβασίλη: Ισχυρή εντολή και ισχυρή δύναμη για το μέλλον της χώρας

«Την Κυριακή ο λαός μας έδωσε μια ισχυρή εντολή και ισχυρή δύναμη για να ισχυροποιήσουμε το μέλλον της χώρας και τη ζωή των Ελλήνων πολιτών. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά, με ευθύνη. Ευθύνη, όση αναλογεί στη δύσκολη συγκυρία» τόνισε, μετά την ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Ερωτηθείσα ποιες είναι οι προτεραιότητες της κυβέρνησης, παρέπεμψε στις επικείμενες προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

«Έφυγε ο βραχνάς, έφυγε η θηλιά από το λαιμό μας. Θα προσπαθήσουμε τώρα να κάνουμε δουλειά, να υλοποιήσουμε την πολιτική μας, μια πολιτική που εμπεριέχει τη συμφωνία αλλά δίνει δυνατότητες να παράξουμε έργο που θα μειώνει τις επιπτώσεις» τόνισε στο μεταξύ ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Στόχος μας να υλοποιήσουμε τη συμφωνία με τρόπο δίκαιο, ανάκαμψη και ανασυγκρότηση της οικονομίας και τα αριστερά αποτυπώματα που θέλουμε να αφήσουμε όταν κάποτε φύγουμε» δήλωσε ο Γιάννης Δραγασάκης. «Υπάρχει προοπτική να βγούμε από την κρίση. Πάντα υπάρχουν κίνδυνοι μετά από έξι χρόνια και στοχοποίηση μεγάλου μέρους της κοινωνίας θα ήταν αφελείς να μιλήσουμε για ένα ανθόσπαρτο δρόμο... Το έργο μας θα είναι δύσκολο η πορεία είναι ανηφορική» προειδοποίησε δε μετά την ορκωμοσία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνηση. «Βαρίδια είναι τα προβλήματα» παρατήρησε.

 Οι δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών 
ΕΔΩ.

Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr