Κλείσιμο

Βουλή: Αντιδράσεις για το κλειδωμένο γραφείο – Η απάντηση της Ζωής

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η καταγγελία των υπαλλήλων της βιβλιοθήκης της Βουλής ότι το γραφείο 207, που σύμφωνα με Το Βήμα είχε «καπαρώσει» να το χρησιμοποιήσει ως βουλευτής και πρώην πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου παραμένει κλειδωμένο, και ουδείς γνωρίζει πού βρίσκεται το κλειδί.
Στην επιστολή τους, οι υπάλληλοι της βιβλιοθήκης της Βουλής επισημαίνουν ότι το συγκεκριμένο γραφείο, δεν είναι οποιοδήποτε γραφείο καθώς φυλάσσονται σημαντικά έγγραφα και κειμήλια, όπως το ασημένιο Ευαγγέλιο στο οποίο ορκίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το βράδυ της 24ης Ιουλίου 1974. Αναφέρουν δε πως κάτι τέτοιο γίνεται πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση.

Ωστόσο, η κ. Κωνσταντοπούλου δεν εξελέγη βουλευτής, και τώρα θα πρέπει να διατηρήσει γραφείο εκτός του κτιρίου τηρώντας τη δική της απόφαση περί απομάκρυνσης όσων πρώην προέδρων δεν είναι πια βουλευτές...

Πάντως, η κ. Κωνσταντοπούλου
απάντησε μέσω twitter υποστηρίζοντας πως: «δημοσιεύματα του κίτρινου Τύπου αναφέρουν ότι "η Πρόεδρος της Βουλής καπάρωσε σούπερ γραφείο στο Βουλευτήριο με θέα τον Εθνικό Κήπο". Ψέμα».
Πηγή: skai.gr