ΝΔ: Θα κρατήσουμε υποστηρικτική στάση σε καθετί αναπτυξιακό

«Το κόμμα ούτε διαλύθηκε, ούτε το τελείωσαν. Ο πρόεδρος της ΝΔ αυτή τη στιγμή είναι η συνείδηση της παράταξης και ο καταξιωμένος πρόεδρος στην κοινή γνώμη. Είτε μείνει είτε φύγει, είναι εγγύηση, είναι ένα κεφάλαιο για την παράταξη», ανέφεραν πηγές της Συγγρού σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο κ. Μεϊμαράκης πέτυχε τη μεγαλύτερη συσπείρωση που είχε ποτέ η ΝΔ επεσήμαναν οι ίδιες πηγές, τονίζοντας παράλληλα ότι αυτό που απασχολεί τον πρόεδρο της ΝΔ είναι το «τι θα γίνει με τη χώρα».

«Να δούμε την κυβέρνηση, να ακούσουμε τις προγραμματικές δηλώσεις και η στάση που θα τηρήσουμε θα είναι υποστηρικτική σε καθετί αναπτυξιακό. Κάθε νομοσχέδιο θα το κρίνουμε ξεχωριστά και θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε ότι είναι λάθος», πρόσθεταν οι ίδιες πηγές.

Σχετικά με τα εσωκομματικά στη ΝΔ ανέφεραν ότι είναι άλλη η διαδικασία εκλογής ηγεσίας και άλλο το συνέδριο. «Η διαδικασία θα ανοίξει χωρίς να ζητηθεί και όλα θα γίνουν στην ώρα τους» πρόσθεταν, ενώ σε ερώτηση αν ο κ. Μεϊμαράκης θα είναι υποψήφιος απαντούσαν: «Θα δούμε».
Πηγή: skai.gr