Τσίπρας: Πήραμε εντολή τετραετίας – Είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε

Τα αποτελέσματα των εκλογών αναλυτικά ΕΔΩ

«Η εντολή που πήραμε ήταν εντολή τετραετίας θα συνεχίσουμε αυτό τον αγώνα» διεμήνυσε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επανεκλέγεται πρωθυπουργός μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει όταν τον έβαλαν στο στόχαστρο» υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας από την πλατεία Κλαυθμώνος, ο οποίος ευχαρίστησε το λαό, και ιδιαίτερα τα λαϊκά στρώματα για τη στήριξή τους στο κόμμα.

«Ο λαός μας έδωσε εντολή να ξεμπερδεύουμε με τη φαυλότητα που τόσα χρόνια κυβερνούσε και μας έδωσε δεύτερη ευκαιρία να ξεμπερδέψουμε με το καθεστώς με το παλιό από αύριο κιόλας» πρόσθεσε.



«Αισθάνομαι δικαιωμένος, ο λαός έδωσε εντολή να παλεύουμε μέσα και έξω και να σηκώσουμε ψηλά την περηφάνια του λαού μας, ο λαός έδωσε εντολή να ξεκόψουμε με όσους είναι κολλημένοι στο χθες και να συνεχίσουμε και θα τα καταφέρουμε να βάλουμε μπροστά το δίκιο του λαού μας απέναντι σε ασύμμετρες δυνάμεις» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, «η ανάκαμψη δεν θα έρθει με τρόπο μαγικό, αλλά θα έρθει με πολλή δουλεία με κοινωνικό προσημο και με την αναδιανομή του πλούτου».

«Από αύριο ξεκινάμε τον μεγάλο αγώνα να αλλάξουμε συσχετισμούς στην Ευρώπη» τόνισε. Στο σημείο αυτό, ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε θερμά τους ΑΝΕΛ και τον Πανό Καμμενο, ανακοινώνοντας επισήμως την εκ νέου συνεργασία τους, αλλά και τους Οικολόγους Πράσινους για τη στήριξη.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος ανήρτησε το πρώτο του tweet σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα: 



Πηγή: skai.gr