Κλείσιμο

Εκλογές - Σεπτέμβριος 2015 - Τα social media ψηφίζουν (Upd)

Το skai.gr σε συνέχεια της συνεργασίας του με το palo.gr σας παρουσιάζει ζωντανά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τις αντιδράσεις των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τις εκλογές.

Μία περίπου ώρα πριν από το πέρας της εκλογικής διαδικασίας τα social media φαίνεται πως δεν έχουν ιδιαίτερο "πάθος" αναφορικά με την εκλογική διαδικασία. Αναλυτικότερα όπως θα δείτε και στο γράφημα που ακολουθεί οι χρήστες του twitter στην πλειονότητά τους ασχολούνται με τρόπο ουδέτερο με τις εκλογές. Σε σύνολο 2.062 αναφορών για τις εκλογές οι 935 είναι ουδέτερες, οι 616 είναι αρνητικές και οι 511 ουδέτερες. 

Λίγο πριν το κλείσιμο της κάλπης...



Οι κάλπες έκλεισαν τα social media φαίνονται "ανακουφισμένα"

Οι κάλπες έκλεισαν και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν "ανακουφισμένοι" από το τέλος της τρίτης εκλογικής διαδικασίας μέσα σε 7 μήνες. Αναλυτικότερα η κίνηση και ο σχολιασμός του όρου "εκλογές" κατέγραψε μόλις 796 σχόλια εκ των οποίων τα 412 ήταν ουδέτερου συναισθήματος. Τα 207 ήταν θετικά και τα 177 αρνητικά. Δείτε αναλυτικά στο διάγραμμα που ακολουθεί την τάση αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης. 



Δείτε Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών ανά περιφέρεια.
Πηγή: skai.gr