Στην Κυψέλη ψηφίζει ο Τσίπρας, στο Μαρούσι ο Μεϊμαράκης

Στις κάλπες προσέρχεται και η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία.

Στις 10:00 το πρωί, στο 3ο και 4ο Δημοτικό Νέου Ψυχικού θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. (στο 583o Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού)

Στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας θα ψηφίσει στις 11.30 η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 9:30 το πρωί στο 27ο και 30ο Δημοτικό Σχολείων Αθηνών στην Κυψέλη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα ψηφίσει στις 11:00 το πρωί, στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου. Νωρίτερα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα χωρίς να κάνει δηλώσεις ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης θα ψηφίσει στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού στις 09.00 το πρωί.

Στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10 το πρωί ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ενώ ο γγ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επίσης την ίδια ώρα (10 το πρωί), στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 08.30 στο δημοτικό σχολείο Γορτυνίας στο Ηράκλειο και η Φώφη Γεννήματα στις 11.15 το πρωί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας.

Στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης θα ψηφίσει σε λίγα λεπτά ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Στο 3ο γυμνάσιο Περιστερίου θα ψηφίσει στις 11 το πρωί ο Βασίλης Λεβέντης.
Πηγή: skai.gr