Κλείσιμο

Αισιόδοξος για τη νίκη o Τσίπρας - Συνάντηση με νέους στο Μοναστηράκι

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής, και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε το Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τις δημοσκοπήσεις της Παρασκευής.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με νέους και νέες το μεσημέρι σε γνωστό υπαίθριο μπαρ στο Μοναστηράκι, ενώ παρούσα ήταν και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Ο κ. Τσίπρας συνομίλησε μαζί με τους νέους για θέματα που τους απασχολούν και ανταλλάχθηκαν απόψεις για σειρά θεμάτων. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε να κάνει περαιτέρω δηλώσεις, σημειώνοντας πως η σημερινή είναι ημέρα ξεκούρασης.

Με υποψηφίους βουλευτές του Πειραιά συναντήθηκε από την πλευρά του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Για την «παραδοσιακή ανάπαυλα» πριν την κάλπη της Κυριακής, η ομήγυρη προτίμησε ένα ταβερνάκι στην ψαραγορά του Πειραιά.

Μήνυμα στους ψηφοφόρους πως οι εκλογές της Κυριακής είναι ένα «κρίσιμο δημοψήφισμα» όπου θα κριθεί αν η Ελλάδα θα κινηθεί προς «το αύριο» ή προς το «παλιό» έστειλε το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Συντάγματος.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε βέβαιος ότι η κάλπη θα δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ εντολή για τον σχηματισμό «σταθερής και ισχυρής κυβέρνησης», με «άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία», τονίζοντας ότι καθ’ αυτόν δεν θα χρειαστούν τα «δεκανίκια του πολιτικού συστήματος».
Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ