Μεϊμαράκης: Θα είμαστε πρώτο κόμμα - Δεν έχω μαγικό κουμπί

Την πεποίθηση ότι η ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής, παρά τις δημοσκοπήσεις, που «δείχνουν» πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επισκεπτόμενος το Σάββατο το πρωί το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει μαγικό κουμπί» και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για αλαζονεία και στρατηγικό κενό.

«Καταφέραμε η ΝΔ να είναι ξανά μεγάλος πυλώνας της πολιτικής ζωής. Να περπατάμε εδώ στο Σύνταγμα με το κεφάλι ψηλά και να μη μάς λέει κάνεις τίποτε, να ξαναβάλουμε τη ΝΔ μπροστά και για αυτό την Κυριακή θα είμαστε πρώτο κόμμα, και θα προχωρήσουμε με όσους θέλουν, όσοι δεν θέλουν, ας μη σώσουν», συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης αφήνοντας αιχμές για την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα για μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε επίσης ότι αυτό που θέλει για κάθε Έλληνα χρόνο με το χρόνο είναι να πάει τη ζωή του μπροστά. «Χρόνο με το χρόνο να ξαναβρούμε την ελευθερία μας, την ανθρωπιά μας, τη δημοκρατία μας και η παλιότερη γενιά να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γυρίσουν οι νέοι πίσω».

«Εδώ πρωτοήρθα ως ΟΝΝΕΔιτης, μετά ως υποψήφιος βουλευτής, ως γραμματέας, και τώρα ξανάρθα ως πρόεδρος του κόμματος» δήλωσε δε χαριτολογώντας απευθυνόμενος σε νέους και νέες της ΝΔ ο κ. Μεϊμαράκης.

Σαφές δίλημμα στους πολίτες ότι την 20η Σεπτεμβρίου αποφασίζουν σταθερότητα, με νικητή των εκλογών τη ΝΔ, ή αβεβαιότητα με νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνε στο μεταξύ την Παρασκευή στην κοινή γνώμη μέσω του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για τη χώρα» προειδοποίησε. 

Παράλληλα, κατήγγειλε αφενός ότι «υπάρχουν και άνθρωποι του Τσίπρα στη λίστα Λαγκάρντ» αφετέρου την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «κερδοσκόπησαν εις γνώση τους εις βάρος της χώρας» («εγώ δεν θα έκανα σενάρια Β’ με εκπροσώπους funds»).
Πηγή: skai.gr