Πού ψηφίζει η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία (upd)

Στο 583o Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, το οποίο στεγάζεται στο 3ο- 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού, θα ασκήσει την Κυριακή στις 10 το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στο 402ο Εκλογικό Τμήμα, στη Χαλκίδα, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11.30 το πρωί η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 9:30 το πρωί στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου, στην Κυψέλη.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:00, στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου.

Στα Χανιά, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, στη Χαλέπα, ψηφίζει στις 10 το πρωί ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, στο 397ο εκλογικό τμήμα, στις 10 το πρωί, θα ψηφίσει ο γγ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 

O επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης θα ασκήσει τα εκλογικά του δικαιώματα στις 9 το πρωί στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στo 72ο Εκλογικό Τμήμα (Δημοτικό Σχολείο Λαρανίου) του Δήμου Γόρτυνας του Νομού Ηρακλείου Κρήτης στις 9 το πρωί.

Mέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πού θα ψηφίσει ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Πηγή: skai.gr