Μάχη ψήφο – ψήφο δίνουν τα κόμματα λίγες ώρες πριν τις εκλογές

Μάχη και για την τελευταία ψήφο δίνουν και σήμερα Σάββατο τα κόμματα στον απόηχο των τελευταίων δημοσκοπήσεων, παρότι ο προεκλογικός αγώνας έχει τερματιστεί επισήμως από τα μεσάνυχτα.

Οι αναποφάσιστοι είναι αυτοί που θα γείρουν καθοριστικά την πλάστιγγα στις αυριανές εκλογές.

Ο Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία με ομιλία χθες στο Σύνταγμα, στην οποία παραβρέθηκαν ο Πάμπλο Ιγκλέσιας των Ισπανών Podemos και οι αρχηγοί των αριστερών κομμάτων της Γερμανίας και της Γαλλίας, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ.

Σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί χαλαρώνουν ενόψει της τελικής μάχης των εκλογών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί το μεσημέρι (13.00) με νέες και νέους στο Μοναστηράκι, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα επισκεφτεί το πρωί (11.30) το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Συντάγματος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφτεί το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Καλλιθέα (12.00) ενώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (14.00) και ο Πάνος Καμμένος (12.30) θα βρεθούν το μεσημέρι με φίλους, συντρόφους και συνεργάτες σε ουζερί.

Η ψηφοφορία θα αρχίσει την Κυριακή στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ θα δοθεί θα ανακοινωθεί η εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος από το υπουργείο Εσωτερικών και τη Singular Logic.

Ωστόσο, όπως επισήμαναν οι υπεύθυνοι της Singular Logic, η νύχτα μπορεί να εξελιχθεί σε θρίλερ που θα εχει να κάνει με τα κόμματα που μπαίνουν ή όχι στη Βουλή, γεγονός που ενδέχεται να τραβήξει μέχρι τα ξημερώματα

Στις φετινές εκλογές μετέχουν περίπου 108 χιλιάδες νέοι ψηφοφόροι, ενώ λόγω της μη ύπαρξης σταυρών προτίμησης η καταμέτρηση θα προχωρήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς.
Πηγή: skai.gr