Τσίπρας: Την Κυριακή στην κάλπη ψηφίζουμε «όχι» στο παλιό

Νέο προσκλητήριο συσπείρωσης για να αποφευχθεί η αποχή, απηύθυνε από την Πάτρα στους ψηφοφόρους, και ειδικά τους νέους, ο Αλέξης Τσίπρας με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ντέρμπι το βράδυ των εκλογών. «Κάθε ψήφος που δεν δίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος εμπιστοσύνης στη διαπλοκή και τη διαφθορά» σημείωσε.

«Όποιος απέχει γέρνει την πλάστιγγα προς την άλλη πλευρά... Δώστε μας εντολή συνέχειας της μεγάλης προσπάθειας που ξεκινήσαμε μαζί, δώστε μας εντολή αποτροπής της παλινόρθωσης του κράτους της διαφθοράς και της διαπλοκής... Την Κυριακή στην κάλπη ψηφίζουμε ‘όχι’ στο παλιό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

«Η αναμέτρηση της 20ης Σεπτέμβρη είναι το δεύτερο μεγάλο δημοψήφισμα για το αύριο του λαού και του τόπου μας», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την πλατεία Γεωργίου.

«Στην κάλπη της Κυριακής ψηφίζουμε όχι στην παλινόρθωση του παλαιού καθεστώτος της υποτέλειας, της εξάρτησης, της διαφθοράς και της διαπλοκής... Ψηφίζουμε όχι στη ΝΔ, που, πράγματι, εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο, το σύστημα συμφερόντων της διαπλοκής και της εξάρτησης, ψηφίζουμε όχι στην Ελλάδα της συντήρησης και της ολιγαρχίας» πρόσθεσε.

Ακόμη, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι «στη κάλπη που θα κρίνει τη διακυβέρνηση του τόπου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ψηφίζουμε για την Ελλάδα της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της προκοπής». «Την Κυριακή δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο ΣΥΡΙΖΑ για να έχει τη Δευτέρα ο λαός μας τη δική του κυβέρνηση, για αυτό από αυτή τη μάχη, δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείψει κανείς» σημείωσε.

Αφήνοντας δε αιχμές για τη Λαϊκή Ενότητας, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε ότι «η Αριστερά που απλώς καταγγέλλει, και δεν ματώνει, είναι ακίνδυνη για το κατεστημένο και την πλουτοκρατία».
Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ