Κλείσιμο

Ορφανός: Χωρίς σχέδιο και συγκεκριμένο πρόγραμμα δε συμμετέχουμε σε κυβέρνηση

«Χωρίς σχέδιο και συγκεκριμένο πρόγραμμα δε συμμετέχουμε σε καμία κυβέρνηση συνεργασίας» επισήμανε την Τετάρτη στον ΑΝΤ1 ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά με το Ποτάμι, Νίκος Ορφανός.

«Αν το Ποτάμι προκύψει να είναι εταίρος δεν θα είναι καθόλου εύκολος. Το Ποτάμι δεν το θέλει ουσιαστικά κανένας εκ των δύο πρώτων μονομάχων γιατί θα είναι το ‘κακό σπυρί στα οπίσθια της κυβέρνησης’ επειδή θα την ελέγχει και θα απαιτεί συγκεκριμένες λύσεις και μεταρρυθμίσεις» τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Ορφανό, «ο κόσμος δεν θέλει μόνο μία οποιαδήποτε κυβέρνηση αλλά μία κυβέρνηση με πρόγραμμα και στόχους .Όχι να μοιράζει υπουργεία όπως παραδέχθηκε σε ραδιοφωνική του παρέμβαση του ο κύριος Βούτσης. Έτσι λειτουργούσε η προηγούμενη κυβέρνηση. Το ξέρουμε καλά. Δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο.»

Αναφερόμενος εξάλλου στα υψηλά ποσοστά ανεργίας στους νέους ο κύριος Ορφανός τόνισε ότι «είναι ωραίο να κάνουμε θεωρητικές συζητήσεις για τους νέους αλλά λύσεις έχουμε; Χθες ήμουν στο Πέραμα και στις καφετέριες μίλησα με τη νεολαία». «Δεν υπάρχει ψηφοφόρος που να είναι σε μεγαλύτερο αδιέξοδο από τους νέους που δεν βλέπουν κανένα μέλλον στον ορίζοντα, καμία προοπτική καμία επιλογή. Έχουμε ενδιαφερθεί να δούμε πραγματικά τι θα κάνουν αυτά τα παιδιά;» διερωτήθηκε.

«Πρόκειται για
αποτυχία όλων των κυβερνήσεων που δεν έκαναν ένα σχέδιο για την αξιοποίηση της νέας γενιάς που τώρα βρίσκεται σε ένα κοινωνικό περιθώριο» κατέληξε.
Πηγή: skai.gr