Γεννηματά: Όλοι μαζί μπορούμε για την έξοδο από την κρίση

Την ανάγκη μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού επισήμανε η Φώφη Γεννηματά στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην πλατεία Κοτζιά.

«Κανένας μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση... Μόνο όλοι μαζί μπορούμε αυτό είναι το σύνθημα και θα το κάνουμε πράξη» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι η όψη του ίδιου νομίσματος... Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι η πυξίδα που θα δείξει τον δρόμο για να βγούμε από το Μνημόνιο» σημείωσε.

«Δώστε μας δύναμη από τη δύναμή σας, να είμαστε εμείς ο εγγυητής της σταθερότητας, να είμαστε εμείς ο καταλύτης της συνεργασίας» πρόσθεσε.

«Είμαστε σήμερα εδώ για να ξαναφέρουμε την ελπίδα σε κάθε ελληνική οικογένεια. Αυτή την ελπίδα που συνετρίβη στο τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο του κ. Τσίπρα» επισήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Ο κ. Μεϊμαράκης παριστάνει τον λύκο που έγινε αρνάκι. Όμως εκφράζει την παλιά, γνωστή δεξιά, με τις συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες συνταγές» δήλωσε δε η Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στη διαχρονική συνεισφορά του ΠΑΣΟΚ στην καθιέρωση του κοινωνικού κράτους στην Ελλάδα, διακηρύσσοντας την ανοικοδόμησή του με συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών» εκτίμησε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Δεν μπορεί να υπάρξει οριστική διέξοδος από την κρίση μέσα από ένα πλαίσιο μόνο δημοσιονομικής προσαρμογής αλλά πως η χώρα χρειάζεται μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή, στρατηγική, ένα προοδευτικό Εθνικό Σχέδιο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, που οδηγεί στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας» υπογράμμισε ο κ. Θεοχαρόπουλος.
Πηγή: skai.gr