Κουτσούμπας: Ξινισμένη σούπα η τηλεμαχία – Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ στη θέση του παλιού ΠΑΣΟΚ

Την πεποίθησή του ότι είναι εφικτή στο μέλλον μια μεγάλη κυβέρνηση συνασπισμού, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα στον τόπο θα υπάρχει κυβέρνηση, εξέφρασε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Κουτσούμπας. «Θα έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, Το Ποτάμι τους ΑΝΕΛ αν μπουν στη Βουλή» είπε.

«Δεν υπάρχει ούτε μικρότερο ούτε μεγαλύτερο κακό, το μικρότερο κακό τελικά αποδεικνύεται το μεγαλύτερο πότε με το ΠΑΣΟΚ, πότε με τη ΝΔ, σε συνέχεια με τον ΣΥΡΙΖΑ ‘την πρώτη φορά Αριστερά’» τόνισε, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ «ΠΑΣΟΚ στη θέση του παλιού ΠΑΣΟΚ» και «το παλιό με τη μάσκα του νέου».

Όσον αφορά την τηλεμαχία της Δευτέρας, ο γγ. του ΚΚΕ το χαρακτήρισε ως «ξινισμένη σούπα», παρότι όπως εξήγησε, ήταν ασύγκριτα καλύτερες οι προϋποθέσεις συγκριτικά με την προηγούμενη για να είναι πιο διαφωτιστικό.

«Όταν έχεις μνημόνια και ξερό ψωμί είναι δύσκολο παρά πολύ να βάλεις τις διαχωριστικές γραμμές» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

«Τα ντιμπέιτ δεν καθορίζουν εκλογικά αποτελέσματα με άλλα κριτήρια πρέπει να κρίνει ο λαός» σημείωσε.

«Στα ισοδύναμα ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, όπως πχ. στο 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, γιατί δεν θέλουν να δεσμευτούν γιατί ξέρουν ότι θα ρίξουν άλλο κλάδο» ανέφερε.

«Δεν ενδιαφέρονται για το πώς θα βγει η χώρα από την κρίση σε όφελος των λαϊκών συμφερόντων, ακόμη και τα ισοδύναμα θα τα αποφασίσει η τρόικα, και αυτοί που έχουν τον πλούτο στη χώρα μας αυτοί έχουν την τελευταία λέξη» σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Ο Λαφαζάνης δεν ήρθε να διεμβολίσει το ΚΚΕ, ήρθε να διεμβολίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή είδε ότι (η Αριστερή Πλατφόρμα) θα βγούνε από τις λίστες, αλλιώς δεν θα έκανε κόμμα... Μια μέρα πριν προκηρυχθούν οι εκλογές έλεγαν ότι θα στηρίξουν τον Τσίπρα» παρατήρησε δε.

«Χρειάζονται προαπαιτούμενα για να γίνει η επιστροφή στη δραχμή, και να είναι κοινωνικοποιημένη η οικονομία» διευκρίνισε ακόμη ο γγ. του ΚΚΕ.
Πηγή: skai.gr