Λαφαζάνης: Δεν θα υπάρξει νέα Βάρκιζα – Ζωή: Ο λαός θεριεύει και αντριεύει

«Δεν θα υπάρξει νέα Βάρκιζα το 2015. Δεν υπογράφουμε νέα Βάρκιζα... Δεν παραδινόμαστε, δεν λιποτακτούμε. Συνεχίζουμε με πείσμα» τόνισε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Αθήνα.

«Μην ακούτε τι λένε, η Λαϊκή Ενότητα θα είναι πανίσχυρη στις κάλπες» εκτίμησε δε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, καλώντας τους πολίτες να μην πιστεύουν τις δημοσκοπήσεις.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι διέψευσαν τις ελπίδες του λαού, γύρισαν την πλάτη στους μεγάλους ενωτικούς αγώνες της παράταξης και ακολούθησαν «κατά πόδας και με τα ίδια επιχειρήματα το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξαν το 2010 ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ και το 2012 ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ σε βάρος του τόπου και του λαού».

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, η ΛΑΕ δεν είναι το κόμμα της δραχμής. «Δεν είναι φετίχ το νόμισμα, αλλά εργαλείο. Είμαστε το μέτωπο ενάντια στη λιτότητα, τη φορολεηλασία» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «άλλοι έκαναν το ευρώ θρησκεία και σκληρό ταξικό πρόγραμμα κοινωνικό οδοστρωτήρα».

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απηύθυνε το ρητορικό ερώτημα στο πλήθος: «Πρέπει να πληρώσουμε το χρέος;» «Όχι» απάντησε ο κόσμος, με την κ. Κωνσταντοπούλου να απευθύνει εκ νέου το ίδιο ερώτημα και να λαμβάνει πιο δυνατά την ίδια απάντηση.

«Η δημοκρατία στην χώρα μας δοκιμάζεται! Ο λαός δεν το βάζει κάτω. Ακόμα και αν κάποιοι παραβίασαν την εντολή του λαού αυτός ο λαός σηκώνεται και πάλι στα πόδια του θεριεύει και αντριεύει απέναντι στο τέρας του μνημονίου» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Η δημοκρατία δεν πουλιέται σε κανένα νόμισμα» πρόσθεσε.
Πηγή: skai.gr