Κλείσιμο

Κουτσούμπας: Θέλουν σ' αυτές τις εκλογές fast track, να πιάσουν το λαό στον ύπνο

«Στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, δίνουμε τη μάχη, ο λαός μας να απορρίψει τα κόμματα που θέλουν να ολοκληρώσουν τη σφαγή του με το 3ο μνημόνιο, να προσπεράσει τις νέες παγίδες και να φτάσει στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, επιλογή σίγουρη για το σήμερα και το αύριο» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε προεκλογική ομιλία του στη Θήβα.

«Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ είναι πραγματικό όπλο στα χέρια του λαού, που την επόμενη μέρα θα βρεθεί να πληρώνει το βαρύ κι ασήκωτο λογαριασμό του 3ου μνημονίου, που ψήφισαν και τώρα θέλουν να εφαρμόσουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και οι λοιποί ακόλουθοι του συστήματος» τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ αχρηστεύει παγίδες, βγάζει από τη μέση τα εμπόδια, κερδίζει πολύτιμο χρόνο, σημαδεύει κατευθείαν, γιατί δίνει δύναμη στη δύναμη του λαού, στο ΚΚΕ. «Την επόμενη μέρα, θα είναι εδώ ο πραγματικός αντίπαλος: η ΕΕ, τα μονοπώλια και η εξουσία τους που θέλουν γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις να υλοποιηθεί κατά γράμμα το μνημόνιο, δηλαδή να υλοποιηθούν οι απαιτήσεις του κεφαλαίου» προειδοποίησε.

«Θέλουν σ' αυτές τις εκλογές fast track, να πιάσουν το λαό στον ύπνο, να μην προλάβει να δει και να συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις των βάρβαρων μέτρων του τρίτου μνημονίου, που ψήφισε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θέλουν με αυτές τις εκλογές, να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο και με μια σταθερή κυβέρνηση, κυβέρνηση συνεργασίας όπως όλα δείχνουν, να εφαρμοστούν τα αντιλαϊκά μέτρα που προβλέπει το τρίτο μνημόνιο» πρόσθεσε.

«Το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών για το λαό όμως δεν είναι ποιος θα ολοκληρώσει τη σφαγή του λαού αλλά πως θα αντιπαλέψουμε το μνημόνιο, πως θα αντιπαλέψουμε συνολικά το σύστημα που φέρνει μνημόνια στους λαούς, κέρδη και καλοπέραση στο κεφάλαιο. Το πραγματικό δίλημμα είναι αν θα υπάρχει αντίβαρο σ' αυτή την πολιτική που είναι όλοι τους διαθέσιμοι να εφαρμόσουν την επόμενη μέρα, αν με δυνατό το ΚΚΕ θα ανοίξουμε το δρόμο της ανατροπής» επισήμανε ο γγ. του ΚΚΕ.

«Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη που δεν μπορεί να διαβαστεί διαφορετικά. Είναι η μόνη ψήφος που λέει ‘τέρμα ως εδώ, σας πήραμε χαμπάρι. Δεν ψηφίζω την καταδίκη μου. Ψηφίζω ΚΚΕ, δίνω δύναμη στη δύναμη μου’» πρόσθεσε.

«Είναι η μόνη ψήφος που το βράδυ των εκλογών μπορεί να δώσει ανάταση, αισιοδοξία στο λαό μας ότι υπάρχει ελπίδα, υπάρχει προοπτική. Το εκλογικό αποτέλεσμα που θα εμφανίζει ανεβασμένα τα εκλογικά ποσοστά του ΚΚΕ, θα είναι αυτό που θα χαροποιήσει την πλειοψηφία του λαού μας που σήμερα νιώθει απογοητευμένος, που νιώθει να χάνει την ελπίδα του» σημείωσε ο επικεφαλής του ΚΚΕ.
Πηγή: skai.gr