Συνεργασίες με κορμό το νέο και μικρό κυβερνητικό σχήμα προτείνει ο Θεοδωράκης

Κυβερνητικές συνεργασίες με κορμό το καινούργιο και όχι το παλιό, προτείνει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», ο αρχηγός του Ποταμιού δήλωσε ότι σε αυτές τις εκλογές έχει μεγάλη σημασία και η μια ψήφος.

Υποστήριξε ότι ένα δυνατό Ποτάμι θα προτείνει τη συγκρότηση ενός μικρού κυβερνητικού σχήματος, όπου δεν θα πλειοψηφούν οι παλιοί υπουργοί, και θα επιτρέψει τις μεταρρυθμίσεις και θα δώσει λύσεις.

«Αν το Ποτάμι έχει ένα 10% τότε θα μας ακούσουν» τονίζει ο κ. Θεοδωράκης.

Από τη Χαλκίδα όπου περιόδευσε το Σάββατο, ο κ. Θεοδωράκης διαμήνυσε πως οι πολίτες έχουν ήδη πληρώσει πολύ ακριβά τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για παρατάξεις που ασχολήθηκαν με το συμφέρον των στελεχών τους παρά του λαού.

«Τα κόμματα λοιπόν πήγαν καλά, η χώρα πήγε άσχημα», τόνισε ο αρχηγός του Ποταμιού, επισημαίνοντας παράλληλα ότι αυτό που χρειάζεται είναι μια ευρωπαϊκή λύση, που θα εξασφαλίζει οικονομικά τη χώρα και στην πορεία θα οδηγεί στην επούλωση των πληγών που έχουν επιφέρει τα Μνημόνια.

«Έχουμε ανάγκη τους συμμάχους και τα χρήματα τους, πρέπει να συνεργαστούμε με τους ευρωπαίους εταίρους μας για να απαλύνουμε τις αδικίες και τους χαμένους των μνημονίων», είπε.
Πηγή: skai.gr